Od brašna, praška za pecivo, meda, šećera, jaja i margarina umesite glatko testo i ostavite da malo odstoji. Podelite testo na četiri dela i na prevrnutom plehu ispecite kore. Za fil skuvajte mleko sa šećerom, sklonite sa vatre i umešajte brašno. Dobro umutite da razbijete grudvice i kuvajte još malo da se fil zgusne. Kada se ohladi umešajte umućen margarin. Svaku koru namažite džemom od malina, pa filom. Poslednja kora se ničim ne premazuje. Ostavite kolač da prenoći, a sutradan ga obilno pospite šećerom u prahu, isecite na kocke i ukrasite džemom od malina.
Puding skuvati u mleku sa osam kašike šećera i dve kašike brašna. Kada se ohladi dodati margarin, kiselu pavlaku i seckan ananas. Pleh obložiti folijom...
Breskve oljuštite, izvadite koštice i isecite na kocke, pa ih rasporedite po čašama. Pomešajte, vino, sok od breskve i med. Mešajte dok se med potpuno ne rastvori. Prelijte preko bresaka, dodajte kockice leda i odmah poslužite.