utorak, februar 18, 2020

 

VIDEO

TV Pet Friendly 98. epizoda

TV PET FRIENDLY 98 EPIZODA

U zanimljivoj 98. epizodi TV Pet Friendly pogledajte, između ostalog, i kako je prošao Kurs socijalizacije i poslušnosti pasa, u organizaciji Kinološkog društva Novi Beograd, a u kojem je učestvovao i naš urednik Dušan Marinović, kao instruktor i moderator kursa.

Pionirski projekat na našim prostorima, u kojem su tokom mesec i po dana, tokom 28 časova, svakog vikenda, učestvovali vlasnici i njihovi psi, uspeo je da novim i kreativnim pristupom u obuci i vaspitavanju pasa, ponudi neka nova ne samo teorijska već, pre svega, praktična rešenja za koja se nadamo da će, na nekom narednom kursu, poslužiti kao odlična osnova za još bolji rad i iste takve rezultate u socijalizaciji i obuci naših kućnih ljubimaca.

No, da pogledamo šta su polaznici rekli o kursu i kakvi su njihovi utisci...

Prilog o Kursu počinje u 11:50

 

VIDEO: TV PET FRIENDLY 93, APRIL 2019.

Duletove kinološke čarolije No 6 

 

92. EPIZODA - PETA SEZONA, MART 2019.

TV Pet Friendly

U TV serijalu Pet Friendly, koji se emituje već petu sezonu, na više od 70 lokalnih i regionalnih TV stanica, autor ovog serijala, Goran Lenny Šarenac, i ovoga puta nudi zanimljive priloge, kako iz zemlje tako i sveta. I u ovoj 92. epizodi, naš urednik Dušan Marinović ima nekoliko važnih saveta za vlasnike pasa, posebno one mlade i manje iskusne...

 

VIDEO

TV Pet Friendly No 88 - Duletove kinološke čarolije (1)

U ovoj epizodi TV Pet Friendly, Goran i ja, razgovaramo o tome kada je najbolje uzeti štene od odgajivača? Objašnjavamo i zašto je potrebno da štene, u svom leglu i sa majkom, pre nego što ga uzmemo i odvedemo u naš dom, prođe neophodnu primarnu socijalizaciju. Pričamo i o tome zašto štene treba uzeti tek pošto je temeljno očišćeno od parazita i primilo vakcinu i revakcinu protiv opasnih zaraznih bolesti...

Naravno, na kraju, pozivamo gledaoce da dođu na Kurs socijaliazacije i poslušnosti pasa koji Kinološko društvo Novi Beograd organizuje za vlasnike rasnih i nerasnih pasa početkom aprila 2019. u Novom Beogradu.

Snimnjeno januara 2019. u Beogradu.

Voditelj Goran Šarenac. Gost Dušan Marinović.

 

VIDEO

TV Pet Friendly No 89 - Duletove kinološke čarolije (2)

U ovoj epizodi TV Pet Friendly razgovaramo o tome da li je dobro i pametno nabaviti sebi odraslog, već fizički i mentalno formiranog psa? I gde uzeti takvog psa? Ali, objašnjavamo i kakav bi to pas najviše odgovarao starijim osobama... Snimnjeno januara 2019. u Beogradu. 

 

86. EPIZODA - ČETVRTA SEZONA

TV Pet Friendly & Dušan Marinović

TV PET FRIENDLY DUSAN MARINOVIC

U TV serijalu Pet Friendly, koji se emituje već četvrtu sezona na više od 60 lokalnih TV stanica u Srbiji i Republici Srpskoj, urednik Nature Online Dušan Marinović, govori o punih deset godina postojanja našeg portala, svojim knjigama o psima, ali i o tome kako je, zapravo, rečima i najteže objasniti drugima šta su, u stvari, psi i zašto ih je nemoguće ne voleti... Pogledajte video-prilog.

Razgovarao Goran Lenny Šarenac, autor TV serijala