Online magazin za one koji vole prirodu
Petak, Maj 30, 2025
  • Početna
  • Naša izdanja
      • Back
      • eKnjiga Dresura pasa 2 - Pitanja i Odgovori
      • eKnjiga Šarplaninac - Juče, danas, sutra?...
      • eKnjiga Dresura pasa - Pitanja & odgovori
      • eBook Dog training - Questions and Answers
      • eKnjiga Labrador retriver - Pitanja i odgovori
      • Knjiga Doberman - Kompletan vodič za vlasnike i ljubitelje rase
      • eKnjiga Gastronomski vodič kroz šumu
      • eKnjiga Ishrana - Mali priručnik za vlasnike pasa
      • NO Magazin broj 1
      • NO Magazin broj 2
      • eKnjiga Natura- svi brojevi
      • Uputstvo za daunloud i upotrebu digitalnih knjiga
      • Privatnost
      • Reklamacije
  • Knjižarica
      • Back
      • Digitalizovani brojevi Nature
      • Agrobiznis magazin
          • Back
          • Pčelarski podsetnik
          • Lekovito i začinsko bilje
          • Manastiri i običaji srpskog naroda
          • Psi kao kućni ljubimci
      • Uvod u mušku seksualnu praksu - Ona, On i O.
  • Vesti/Ukratko
      • Back
      • Video & Audio
      • Manifestacije
      • Akcije
  • Komentari
  • Priče
  • Kinologija/Psi
      • Back
      • TV prilozi
  • Lov
      • Back
      • Lovstvo
      • Lovački recepti
  • Ribolov
      • Back
      • Riblji recepti
  • Golubovi
  • Pčele
  • Mačke
  • Konji
  • Ptice
  • Životinje
  • Akvaristika
      • Back
      • Ihtiologija
  • Teraristika
  • Planeta
  • Nauka
      • Back
      • Vreme i klima
  • Veterina
  • Ekologija
  • Biljke
      • Back
      • Cveće
      • Lekovito i jestivo bilje
      • Povrće
      • Voće
  • Gljive
      • Back
      • Gljivarski recepti
  • Ishrana
      • Back
      • Recepti
      • Poslastice
      • Vegetarijanski recepti
  • Zdravlje
  • Odmor i rekreacija
      • Back
      • Putovanja
  • Narodni običaji
  • Zanimljivosti
  • Saveti
  • Reagovanja
  • Kviz znanja
  • Feljton
  • Arhiva
      • Back
      • Svi objavljeni tekstovi
  • Marketing
  • O nama
  • Kontakt
  • Smart search
  1. Vi ste ovde:  
  2. Home
  3. Ishrana
  4. Recepti

RECEPTI

Uskršnja salata

uskrsnja salata 2

Moj predlog za uskršnju trpezu…

Priprema, piše i fotografiše Vladimir Janjić, dipl. ing

Detalji
Objavljeno 04 April 2021
Pregleda: 1093
  • recept
  • Uskršnja salata
  • sastojci
  • priprema

Pročitaj više: Uskršnja salata

Facebook
Share
powered by social2s

RECEPTI

Testenina sa tunjevinom i paradajzom

testenina sa tunjevinom

Studentski recept za četiri osobe. Zašto studentski?... Sve se kuva u jednoj posudi, nema posebnog kuvanja testa i sve je gotovo za najviše pola sata. A rezultat? Probajte sami...

Piše i sprema Vladimir Janjić, dipl. ing / Foto: blog.giallozafferano.it

Detalji
Objavljeno 09 April 2020
Pregleda: 2342
  • recepti
  • paradajz
  • testenina
  • tunjevina

Pročitaj više: Testenina sa tunjevinom i paradajzom

Facebook
Share
powered by social2s

RECEPT ZA OSAM OSOBA

Hobotnica na pasulju

hobotnica na pasulju 01

Odavno nisam ništa napisao za Naturu pa malo da "osvežimo radove". Ovog puta recept nije baš gljivarski, zapravo je, čini mi se, potpuno iznenađenje jer ovako nešto do sada nije viđeno. Recept sam osmislio sa stanarom i prijateljem Aleksandrom, koji je ronilac, pa ovog "povrća sa pipcima" uvek ima u zamrzivaču. Jednom nam je, uz rakijicu, palo na pamet da "udavimo" hobotnicu u pasulju… Rezultat tog našeg "davljenja" bio je veoma dobar, rekao bih čak za svaku preporuku. Uz ovo nesvakidašnje jelo pili smo neko špansko vino (koje nije baš lako naći kod nas) pa sam zato ovde predložio neke adekvatne zamene. Uostalom, evo kako smo spremili i servirali hobotnicu na pasulju…

Tekst i fotografije Vladimir Janjić, dipl. ing

Detalji
Objavljeno 16 Mart 2018
Pregleda: 3214
  • potrebne namirnice
  • serviranje
  • recept
  • priprema
  • hobotnica
  • pasulj

Pročitaj više: Hobotnica na pasulju

Facebook
Share
powered by social2s

RECEPTI

Rizoto na mornarski način

moj-rizoto

Često pravim ovaj rizoto. Zašto? Pre svega jer ga moja žena obožava a i zato što se lako i brzo pravi, ne košta mnogo i - veoma je izdašno jelo. Dakle, kako da napravimo ovaj italijanski specijalitet na srpski način?...

Piše Dušan Marinović / Foto D. Marinović

Detalji
Objavljeno 20 Novembar 2012
Pregleda: 4063
  • serviranje
  • priprema
  • rižoto
  • recepti
  • riba
  • alla marinara
  • na mornarski način
  • sardine
  • plodovi mora
  • začini

Pročitaj više: Rizoto na mornarski način

Facebook
Share
powered by social2s

RECEPTI

Tri načina da spremite odličan kačamak

Prva varijnata je da napravite palentu, a druga da svoj kačamak skuvate od žutog kukuruznog brašna. A treća?...

Priprema i piše Vladimir Janjić, dipl. ing

Detalji
Objavljeno 09 Novembar 2009
Pregleda: 10583
  • priprema
  • recepti
  • kačamak
  • palenta
  • tri varijante
  • kukuruzno brašno

Pročitaj više: Tri načina da spremite odličan kačamak

Facebook
Share
powered by social2s
Idi na vrh strane
16 godina Nature Online 22.1.2009 - 22.1.2025..
Milla & Max - Organska kozmetika za kućne ljubimce
Dresura pasa 2 - Pitanja & Odgovori  - drugo dopunjeno izdanje, Mob/Viber: +38163254738
Psi kao kućni ljubimci - drugo dopunjeno digitalno izdanje Agrobiznis magazina. Mob/Viber: +38163254738
"Dresura pasa - Pitanja & Odgovori" digitalna knjiga Dušana Marinovića, Mob/Viber +38163254738
NEW eBOOK IN ENGLISH: Dog training - Questions & Answers. Handbook for dog lovers and owners. Behavior, psychology, home education and dog training of all breeds. Beginner & Intermediate Level. Format A5, 12 chapters, 518 pages, 237 photography, drawings and tables. Mob/Viber +38163254738
Šarplaninac - juče, danas, sutra?... LATINICA - digitalna knjiga, eBook
Drugo dopunjeno izdanje digitalne knjige "Šarplaninac, juče, danas, sutra?..." Februar 2019, Mob/Viber +38163254738
"Labrador retriver - Pitanja & Odgovori", digitalna knjiga, drugo prerađeno i dopunjeno izdanje, Mob/Viber +38163254738
Gantry 5
"Ishrana - mali priručnik za vlasnike pasa", digitalna knjiga, Mob/Viber +38163254738
"Gastronomski vodič kroz šumu" drugo dopunjeno digitalno izdanje Vladimira Janjića, Mob/Viber +38163254738
Pčelarski podsetnik - drugo dopunjeno specijalno digitalno izdanje Agrobiznis magazina
Lekovito i začinsko bilje - specijalno digitalno izdanje Agrobiznis magazina
Manastiri i običaji srpskog naroda - digitalna knjiga
Štampana izdanja revije "Natura" sada su dostupna i u .pdf formatu, Mob/Viber: +38163254738
Uvod u mušku seksualnu praksu - Ona, On i O, digitalna knjiga Borisa Pavlova
NATURA - SVI BROJEVI u digitalnom formatu, Mob/Viber: +38163254738
Kurs socijalizacije i poslušnosti pasa u Beogradu, 063254738
Majice Natura Online
Potpuno prirodni sapuni od maslinovog ulja i lekovitog bilja. Tel: 064 05 69 198

Copyright © 2009-2024 Natura Online. Sva prava zadržana. Powered by Gantry Framework & Dušan Marinović