nedelja, april 22, 2018

 

RECEPTI LOVAČKE KUHINJE

Srnetina na lovački način

srnetina_recept

Srneće meso narežite na veće kocke i zalijte mešavinom sirćeta i vode. Dodajte malo belog luka i ostavite da marinira nekoliko sati ili preko noći, mada je najbolje za ovo, kao i druga jela od divljači, napraviti pravi lovački pac...

Glas javnosti

 

RECEPTI LOVAČKE KUHINJE

Gulaš od veprovine za šest osoba

gulas-od-veprovine_1

Za marinadu očistite i vrlo sitno naseckajte dve glavice crnog i čen belog luka, a dve šargarepe narendajte. Pomešajte, posolite i pobiberite. Veprovinu narežite na kocke oko pet centimetara, začinite pripremljenom smesom, te zalijte vinom i maslinovim uljem...

Glas javnosti

 

LOVAČKA KUHINJA

Fazan za dvoje

fazan-za-dvoje_1

Fazana posolimo i pobiberimo, te ga iznutra zalijemo konjakom. Na prsni deo poređamo režnjeve slanine i pričvrstimo čačkalicom...

Glas javnosti