Kuda ide ovaj svet?

 • Jedna zapadna dizajnerska kompanija ponudila je tržištu nešto zaista novo. Ciljani konzumenti su četvoronožni kućni ljubimci, koji će od sada svoje sekualne nagone, umesto na vašim nogama, moći da iskale na lutkama na naduvavanje a što će vlasnicima pomoći u kontroli kućnih ljubimaca i u poboljšanju njihovog ponašanja, bar tako tvrdi proizvođač. Zbilja, kuda ide ovaj svet?...

Piše Slavoljub Dragišić

Psi imaju seksualne potrebe i probleme sa dominacijom zbog čega se penju na razne objekte, uključujući jastuke, plišane životinje ali i na noge gostiju ili vlasnika.

"Hot doll" (vruća lutka) je dizajnirana kako bi se iskontrolisao taj problem. Takođe, zahvaljujući dizajnu, lako je naučiti psa da koristi lutku. Pas na naduvavanje izrađen je od materijala i u obliku koji lutku čini stabilnom, otpornom na ugrize i mekanom na dodir, a održavanje je takođe jednostavno.

Koliko smo nepravedni kada tvrdimo da vlast nedovoljno brine o lovcima. Neki naši političari izgaraju vodeći nas na putu ka Evropi u kojoj nas, zasigurno, čeka bar ova pogodnost.

Jednoga dana moći ćete da priušte svom psu ovakvu "igračku", ako preživite uz pomoć narodne kuhinje.

......

Glas javnosti (27.9.2009)

Natura Online (9.10.2009)