OTVOREN VOLONTERSKI PROGRAM ZA DESETI GREEN FEST

Volontiraj - promeni igru!

Volonteri GreenFest 2018

“Green fest” poziva mlade, ambiciozne, proaktivne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film i umetnost, ekologija i životna sredina da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 15. do 18. oktobra u Domu omladine Beograda, pod sloganom “Promeni igru. Budućnost je na Zemlji!”. Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. najkasnije do 20. septembra. Samo kandidatkinje i kandidati koji uđu u uži izbor biće direktno kontaktirani.

Piše Ivana Jovčić, Centar za unapređenje životne sredine

Iskoristite priliku i razvijte nove veštine, naučite da radite u timu, upoznajte nove prijatelje i potencijalne saradnike. U prethodnih devet godina oko 400 mladih je bilo uključeno u volonterski program. Na ovaj način organizatori Festivala nastavljaju sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima. 

Međunarodni festival zelene kulture „GREEN FEST“ je najveća "zelena" manifestacija u regionu jugoistočne Evrope, posvećena ekologiji i zaštiti životne sredine, koja kroz edukativne, filmske, izložbene i aktivističke programe i proizvode podstiče kulturu življenja u skladu sa zelenim vrednostima. Tokom prethodnih devet godina festival je posetilo više od 70.000 ljudi. 

Ovogodišnje izdanje festivala ima za cilj da pokrene radoznalost i kreativnost, razmišljanje i promišljanje o cirkularnoj ekonomiji i održivom razvoju, i osnaži sve posetioce da postanu deo akcije i promene koja je ovoj Planeti zaista neophodna. Više informacija o Festivalu možete pogledati na www.greenfest.rs

Festival organizuju Centar za unapređenje životne sredine i Dom omladine Beograda uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine, Grada Beograda - Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Francuske ambasade i Francuskog Instituta, Fondacije Hajnrih Bel, kao i uz pomoć mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Osoba za kontakt:

Vladan Šćekić

064/2793335

Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

......

Natura Online (6.9.2019)