ponedeljak, oktobar 22, 2018

 

NAŠA IZDANJA

Naturine digitalne knjige

Oglas moje digatalne knjige RGB

Popularno napisane, atraktivnog izgleda i sadržaja, a iznad svega praktične i korisne, naše stručne knjige sada su - dostupne svima. Za samo sat-dva možeš ih imati na svom hard-disku! Ali, ni to nije sve...  Za svaku našu kupljenu digitalnu knjigu, Natura Online Ti poklanja po jedan stari broj revije NATURA u .pdf formatu, po Tvom izboru. Za kupovinu naših izdanja, preko 2.000 dinara (20 evra za kupce iz inostranstva), poklanjamo Ti i pamučnu majicu sa logotipom Nature Online koju ćemo Ti besplatno poslati poštom na Tvoju adresu. Požuri: broj majica je ograničen! Akcija traje do 15. marta 2018.

Na našim stranicama je prikazan detaljan sadržaj svake digitalne knjige, tu se mogu pogledati izbliza, naručiti i kupiti online, potpuno sigurno i bezbedno, kao što se to radi odavno u svetu.  

Naše knjige su dostupne samo u digitalnom formatu (.pdf) i naravno - višestruko su jeftinije od klasičnih, štampanih knjiga.

Uskoro: "Dresura pasa - Pitanja & Odgovori" i na engleskom!

Detaljnije o svemu na našim linkovima:

https://www.natura.rs/izdanja

https://www.natura.rs/eshop

Za više informacija slobodno pozovite:

Dušan Marinović, urednik

+ 381 (0)11 3099 630 i + 381 (0)63 254 738

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

........

Natura Online (10.2.2018)

 

 

 

dule rtv stara pazovaNaš urednik Dušan Marinović u radio-emisiji "Maksimalni nivo" RTV Stara Pazova govori o svojim knjigama. Voditelj Branko Petrović, 7.11.2014. Emisiju preuzmite ovde.

dule 1Dušan Marinović u radio-emisiji “Leksikon” Beograda 202, govori o novinarstvu nekad i danas. Voditeljka Ružica Zorkić Radičević, 14.4.2013. Emisiju preuzmite ovde.

Anketa 1

Da li su penzioneri?...

Anketa 2

Kupovina online za mene je...