MALA ANKETA 

Upit za izradu web sajta

anketa ikona01

Pre nego što se eventualno čujemo telefonom ili vidimo i zatražite mi konkretnu ponudu za izradu Vašeg sajta, da bih stekao opštu sliku o Vašem planiranom projektu, predlažem da odgovorite na donju malu anketu i, u kratkim crtama, opišete koji su Vaši glavni zahtevi ali i posebnosti Vašeg projekta. Popunjavanje anketa će Vam oduzeti samo nekoliko minuta, a meni će mnogo pomoći da Vam dam što realniju ponudu za izradu Vašeg novog web sajta.

Potrudiću se, naravno, da Vam što pre i vrlo konkretno odgovorim na Vaše zahteve i ovaj upit.

Zahvaljujem na saradnji. 

Mala anketa je u nastavku.

BESPLATNA PROCENA VREDNOSTI IZRADE VAŠEG WEB SAJTA

1. Vaše ime i prezime/Ime Vaše firme:

2. Kontakt telefon i Vaš imejl: 

3. Delatnost Vaše firme, kratak ili širi opis onoga čime se bavite (dopišite u nastavku):

4. Kako biste želeli da se zove Vaš sajt (dopišite u nastavku):

5. Koliko stranica planirate (otprilike) da imate na Vašem sajtu: 

a) od 5 do 10

b) od 10 do 20

c) od 20 do 30

d) nisam siguran/a

5. Vaš internet sajt bi trebalo da bude: 

a) samo na srpskom 

b) na srpskom, engleskom i još jednom jeziku 

 c) na četiri ili više jezika 

6. Postoje li posebni sadržaji (moduli) koje želite na svom sajtu kao što su galerija slika, katalog proizvoda, forum, vremenska prognoza, kursna lista, brojač posetilaca... Ili neki poseban (dopišite u nastavku):

7. Ako imate, iznesite ovde svoje specifične zahteve i predloge u vezi Vašeg budućeg sajta (dopišite u nastavku):

8. Koje ciljeve želite da postignete Vašim novim web sajtom? Da li je to predstavljanje same firme ili i Vaših proizvoda i usluga? Ili je to bolja informisanost Vaših postojećih i potencijalnih klijenata o povoljnostima kupovine Vaših proizvoda ili usluga (dopišite u nastavku):

9. Postoje li određeni sajtovi koji Vam se posebno dopadaju ili su bar slični onome što bi baš Vama odgovaralo? Navedete, u produžetku, njihova imena ili još bolje njihove web adrese. Ako nije problem, napišite i zašto Vam se baš navedeni sajtovi dopadaju (dopišite u nastavku):

10. Ako želite, napišite koliko ste orijentaciono planirali da potrošite za Vaš novi sajt? I šta očekujete da Vašim sajtom postignete (dopišite u nastavku):

...... 

Savet: iskopirajte ova pitanja u Vaš imejl, a potom, u nastavku svakog pitanja, odgovorite na njih i pošaljite mi popunjenu anketu na imejl: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..

Potrudiću se da Vam brzo i što preciznije odgovorim na Vaš upit.

Zahvaljujem na Vašem trudu i saradnji.

Dušan Marinović

TWDLOGO

.......

Natura Online (8.11.2017)