utorak, jul 07, 2020

SVE ONO ŠTO BISTE ŽELELI DA IMATE NA SVOM SAJTU

All Inclusive Top Web Design paket

All Inclusive Top Web Design Paket

Samo ime mu kaže: All Inclusive Top Web Design paket uključuje sve u svoju cenu. Kolika će ona biti zavisi od vaših posebnih zahteva, dužine i složenosti rada na njemu kao i od toga koliko ste objektivno spremni da platite za ovakav izuzetan internet sajt. Međutim, važno je razumeti, na samom početku, da je novac uložen u ovako kompleksan sajt, zapravo, prava investicija u budućnost i da će vam se uloženii novac vratiti brzo kroz nove poslove i klijente. Kome preporučujem ovaj paket? Svima koji žele maksimum, svima koji razumeju da ovakav sajt može brzo da postane njihova realna svetska prodavnica, svima koji nameravaju da ozbiljno prodaju svoje znanje, usluge, umetnička dela, proizvode, fizičke ili one digitalne, realno ili online... Ukratko: svima koji ne priznaju bilo kakve nametnute granice, pa ni u poslu.

To podrazumeva, naravno, da će na ovakvom sajtu biti i više teksta, i fotografija, i animacija, i audio i video materijala, i multimedije… I još mnogo toga! 

All Inclusive Top Web Design paket omogućava da na našem sajtu predstavimo sve što želimo, sve naše proizvode i usluge ali i da svakodnevno, shodno našim potrebama, sami ažuriramo, dopunjujemo i menjamo stranice sajta. Na taj način, u gotovo realnom vremenu, možemo da obavestimo klijente i poslovne partnere o našim novim ponudama, akcijama, povoljnostima, cenama, popustima, predstojećim događajima… Posle obuke od nekoliko dana, kako da sami uređujete i dopunjujete svoj sajt novim stranama, tekstovima i fotografijama, moje usluge ažuriranja vašeg sajta možda vam više neće biti ni potrebne. 

Kome preporučujem ovaj paket? 

Svima koji žele maksimum, svima koji razumeju da ovakav sajt može brzo da postane njihova realna svetska prodavnica, svima koji nameravaju da ozbiljno prodaju svoje znanje, usluge, umetnička dela, proizvode, fizičke ili one digitalne, realno ili online... Ukratko: svima koji ne priznaju bilo kakve nametnute granice, pa ni u poslu.

I sad, kad sam već spomenuo granice, da dodam i ovo: kod CMS sajtova, o kojima ovde govorimo, granice gotovo da ne postoje! Zamislimo šta bismo sve želeli da imamo na svom sajtu i - dobićemo to. Nemoguće gotovo da ovde ne postoji... Ali je i izazov da to isto uradimo time još veći pa se stalno usavršavanje, čitanje i praćenje ove "tehnologije" jednostavno - podrazumeva. Jer, ono što je juče bilo "difolt" u ovom poslu, već danas ne mora da bude; ono što je danas odlično na nekom sajtu već sutra može da bude prevaziđeno, zastarelo, demode... No, ovo je za dužu priču, ali nekom drugom prilikom...

All Inclusive Top Web Design paket obuhvata:

  • Više idejnih rešenja, originalan dizajn i izradu internet sajta do 50 strana
  • Obradu i uklapanje do 100 slika na sajtu
  • Veliki broj dodatnih modula (galerija slika, slide-show, najnovije vesti, katalog proizvoda, kursna lista, vremenska prognoza, mali oglasi, brojač poseta, ankete, animacija, multimedija, komentari posetilaca, kontakt formular, mapa itd)
  • Godinu dana besplatan hosting za sajt
  • Optimizacija internet sajta za pretraživače, odnosno Google (SEO - Search Engine Optimization)
  • Postavljanje prezentacije na server i testiranje na različitim platformama
  • Testiranje i pregled sajta na mobilnim uređajima
  • Kraću obuku za samostalno ažuriranje sajta
  • Besprekoran rad sajta, njegovo ažuriranje po potrebi i njegov stalni bekap.

Na vama je odluka. Razmislite i o ovome...

TWDLOGO

.......

Natura Online (7.11.2017)