utorak, jul 07, 2020

BOGATIJE REŠENJE SAJTA ZA ZAHTEVNIJE POSLOVNE LJUDE

Business Top Web Design paket

Business TWD Paket

Ovo rešenje predlažem korisnicima koji nameravaju da na internetu detaljnije predstave svoje proizvode i usluge, odnosno da se pokažu svojim partnerima i klijentima na malo širi i bogatiji način. Osim više stranica i sadržaja, atraktivnijeg izgleda, sa više modula, fotografija i animacija, ovaj paket može da se uradi i "raspakuje" i na više svetskih jezika. Ta prednost će našem sajtu, ali i našem ukupnom poslovanju, dati i onaj važan međunarodni značaj i podsticaj.

Business Top Web Design paket je namenjen poslovnim ljudima i preduzetnicima kojima je stalo da se, osim na domaćem, na pravi način predstave svojim partnerima i u inostranstvu.

Paket je nešto skuplji i zahtevniji od prethodnog ali zato pruža više fleksibilnih mogućnosti za našu promociju, kao i onoga do čega nam je posebno stalo da predstavimo postojećim i budućim klijentima. Osim više stranica i raskošnijeg izgleda, sa više modula, fotografija i animacija, ovaj paket može da se uradi i "raspakuje" i na više svetskih jezika što mu daje i međunarodni "šmek". Kada to kažem mislim na naše proizvođače i trgovce kojima je naše tržište postalo premalo i koji ozbiljno razmišljaju da krenu u osvajanje stranog. Zato je logično da se takvom tržištu obratimo putem ovakvog internet sajta; to će doprineti našem kvalitetnijem predstavljanju inostranim partnerima i kupcima. A to pre svega znači - na njihovom jeziku.

Business TWD paket je odlično rešenje za one koji se bave uvozno-izvoznim poslom, veletrgovine, turističke agencije, trgovce, fabrike, lokalne samouprave, fakultete, muzeje, umetnike svih boja... odnosno za sve one koji imaju svetsku ideju, proizvod ili uslugu koju mogu da plasiraju i prodaju "napolju". Uostalom, nije malo naših ljudi koji odavde, već neko vreme, rade i uspešno posluje sa svetom preko svog višejezičkog internet sajta. Ova stvar i nije toliko komplikovana koliko se to može učiniti na prvi pogled... 

Business Top Web Design paket obuhvata:

  • Više idejnih rešenje, dizajn i izradu internet sajta od 12 do 15 strana
  • Izradu sajta koji je prilagodljiv i čitljiv na svim računarima, tabletima i pametnim mobilnim telefonima
  • Obradu i uklapanje do 30 slika na sajtu
  • Do četiri dodatna modula po želji (kursna lista, anketa, brojač poseta, animacija, video, audio, galerija slika, slajd šou i slično)
  • Kontakt formular (kontakt direktno sa sajta) i mapu sedišta firme
  • Godinu dana besplatanog hostinga
  • Optimizaciju internet sajta za pretraživače, odnosno Google (SEO - Search Engine Optimization) 
  • Postavljanje prezentacije na server i testiranje na različitim platformama
  • Kraću obuku za samostalno održavanje i ažuriranje internet sajta
  • Besprekoran rad sajta, njegovo ažuriranje po potrebi i njegov stalni bekap.

Znači, ukoliko imamo veće ambicije i želimo da se na pravi način, osim domaćem, predstavimo i stranom tržištu, biznis paket je pravo rešenje za nas.

TWDLOGO

 .......

Natura Online (6.11.2017)