utorak, jul 07, 2020

LEPO, EFIKASNO I EKONIMIČNO REŠENJE INTERNET SAJTA

Standard Top Web Design paket

Standar TWD Paket 02

Ovakav internet sajt, od svega šest-sedam strana, dobro je rešenje za promociju našeg malog biznisa ili tek osnovanog preduzeća. Paket nije obiman ali zadovoljava potrebe osnovnog i efikasnog predstavljanja naše firme na internetu pa je zato i veoma povoljan. Za početak, standard TWD paket može da bude sasvim solidno, pouzdano i ekonomično rešenje za male preduzetnike i firme u razvoju.

Kome preporučujem standard TWD paket? 

Svima koji ne mogu samo na dve-tri strane svog sajta da ispričaju svoju priču o tome šta i kako rade, čime se bave, kakve proizvode ili usluge nude… A to su restorani, agencije za nekretnine, picerije, proizvođači PVC ili ALU stolarije, razni servisi, konsultantske i male izdavačke kuće, stovarišta, knjižare, klubovi, kafei, stomatološke i specijalističke ordinacije, male privatne klinike, veterinarske ambulante, fitnes, SPA i sportski centri, teretane, privatni bazeni, salaši, kulturne i umetničke organizacije, specijalizovane prodavnice, butici, registrovana poljoprivredna gazdinstva, etno-kuće, seosko-banjska odmarališta i i smeštaji, galerije, male turističke agencije, igraonice za decu, prodavnice tehničke robe, antikvarnice, udruženja građana, sportski klubovi, amaterska udruženja, razni savezi, dobrotvorna društva i asocijalcije, fondacije, auto i moto servisi, hosteli, moteli, hoteli, škole, akademije… 

Ukratko, ovaj paket odgovora onima koji, pored osnovnih informacija o svojoj delatnosti, proizvodima ili uslugama, imaju potrebu da malo opširnije saopšte koje su to njihove posebnosti u odnosu na konkurenciju, kakve sve dodatne pogodnosti nude klijentima, gde se nalaze itd.

Za sve to dovoljno je šest do sedam pametno urađenih internet stranica sajta koje će, uz desetak odličnih fotografija i, eventualno, jedan kratak promotivni video-klip, saopštiti svetu šta sve radimo, čime se ponosimo, koje proizvode ili usluge nudimo klijentima, koja je naša poslovna filozofoije i, konačno, zašto smo baš mi pravi izbor za svakog posetioca našeg sajta, potencijalnog kupca ili novog klijenta.

Standard Top Web Design paket obuhvata:

  • Idejno rešenje, dizajn i izradu internet sajta od šest-sedam strana
  • Izradu sajta koji je prilagodljiv i čitljiv na svim računarima, laptopovima, tabletima i pametnim mobilnim telefonima
  • Obradu i uklapanje do 10 slika na sajtu
  • Kontakt formular (kontakt direktno sa sajta) i mapu sedišta firme, radnje, preduzeća
  • Godinu dana besplatan hosting za vaš sajt
  • Optimizaciju internet sajta za pretraživače, odnosno Google (SEO - Search Engine Optimization)  
  • Postavljanje prezentacije na server i testiranje na različitim platformama 
  • Kraću obuku za samostalno održavanje i ažuriranje CMS sajta
  • Besprekoran rad sajta, njegovo ažuriranje po potrebi i njegov stalni bekap.

Očigledno, ako ste već uplovili u vode privatnog biznisa i počeli da radite, ovakav paket bi vam sasvim odgovarao. Zašto? Predstavili biste se svetu na veoma lep način, dali novim klijentima ali i konkurenciji do znanja da postojite i za sve to ne bi vam trebala neka dodatna finansijska sredstva, odlazak u banku po "keš kredit"...

Pozovite, biće vam odmah jasno o čemu govorim.

TWDLOGO

.......

Natura Online (5.11.2017)