utorak, januar 19, 2021

IZRADA INTERNET SAJTA: VIŠE OPCIJA ZA RAZLIČITE POTREBE

Četiri paketa: mini, standard, business i all inclusiv

MiniPaketTWD 02       Standar TWD Paket 02       Business TWD Paket 02       Allinclusive TWD Paket 02

Višegodišnje iskustvo pokazuje da postoje četiri vrste klijenata. Oni kojima je potreban mini sajt poput letka ili flajera, oni koji su za klasičan ili standardan sajt, treći koji žele da podrobnije predstave svoj posao i oni četvrti - koji bi da imaju poseban i atrativan sajt kako bi preko njega mogli i online da prodaju svoje proizvode i usluge, u zemlji i inostranstvu. Za sve te specifične potrebe spremio sam četiri twd web paketa. Hajde da ih raspakujmo zajedno...

Piše Dušan Marinović

Na osnovu te najšire podele klijenata napravio sam, kao okvir za razmišljanje, četiri web paketa koje sada mogu da ponudim i vama.

Reč je o CMS (Content Management System) dinamičkim internet sajtovima, odnosno onima koji nam pružaju mogućnost  da ih, nakon kraće obuke, sami održavamo i ažuriramo. Značajno je istaći, bez obzira o kom se paketu radi, da za svaki pojedinačni sajt biram poseban templejt i dizajn. Istovremeno, svi ovi sajtovi su potpuno prilagođeni za prikaz i čitanje na svim pametnim mobilnim telefonima, tabletima, laptopovima i desktop računarima a zahvaljujući njihovom takozvanom "responsive layout"-u.

Paketi koje ovde predstavljam mogu se preplitati i kombinovati međusobno. Zato su oni dobra polazna osnova za razmišljanje kako da zajedno napravimo odličan, pregledan, dopadljiv, funkcionalan, lako dostupan, jasan i, pre svega, za nas koristan internet sajt koji će nam, bez dileme, pomoći u poslu i promociji onoga što radimo.

Da vidimo šta, u svojoj osnovi, sadrži svaki od ovih paketa.

Za vas sam spremio ministandardbiznis i ol inkluziv top web design paket pa hajde da pogledamo svaki posebno

Ukoliko niste sigurni koji bi vam od ovih paket najviše odgovarao, pošaljite mi mejlom vaš upit za izradu internet sajta. Time ćete mi mnogo pomoći da vam što preciznije odgovorim na upit i ponudim najbolje rešenje a koje bi bilo i u skladu sa vašim potrebama i trenutnim finansijskim mogućnostima.

Uglavnom, i oko ovog važnog pitanja sa mnom nije teško postići pravi dogovor...

TWDLOGO

.......

Natura Online (5.11.2017)