nedelja, oktobar 20, 2019

 

NAJAVA KINOLOŠKIH DOGAĐAJA ZA SEPTEMBAR U REPUBLICI SRPSKOJ

Dub Dog Fest 2018

DUB DOG FEST 18 01

DUB DOG FEST 18 02

Po odobrenju Međunarodne kinološke federacije (FCI), Kinološkog saveza u BiH i Kinološkog saveza RS, 23. septembra, u Kozarskoj Dubici, biće organizovan DUB DOG FEST 2018. Ovo je šesti kinološki spektakl u ovom gradiću na obalama rijeke Une, u sjeverozapadnom dijelu RS/BiH. Ovog puta u Kozarskoj Dubici održaće se Sedma po redu državna izložba pasa svih rasa, zatim Klupska izložba slovačkih kopova, Specijalizovana izložba 5. FCI grupe, Specijalizovana izložba 9. FCI grupe, Klupska izložba pastirskog psa kangala sa uzgojnim pregledom i procjenom za turskog pastirskog psa kangala kao i Specijalizovana izložba pastirskih pasa 2. FCI grupe. I ove godine na DUB DOG FESTU učestvovaće veliki broj izlagača iz više od 20 zemalja sa tri kontinenta. Dobrodošli!

Piše Zoran M. Kos, novinar i kinološki sudija

- Ovo će biti jedna od najvećih kinoloških manifestacija ikad organizovana, prema svim međunarodnim mjerilima, u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini - najavljuju iz Organizacionog odbora DUB DOG FESTA 2018 i dodaju da će pse ocenjivati internacionalne sudije predvođene sudijom Ozanom Belkisom iz Turske (jedan od elitnih svetskih sudija), a tu su još Dalibor Pešutić (HR), Siniša Danjko (BiH), Fatih Çokcan (TUR), Zoran M. Kos (BiH) i Ana Šebalj (BiH).  

DUB DOG FEST 18 03 Sportski centar mjesto izlozbe

DUB DOG FEST 18 04 2017

DUB DOG FEST 18 05 fest 2013

- I ove godine na DUB DOG FESTU učestvovaće veliki broj izlagača iz više od 20 zemalja, sa tri kontinenta. Ovde su se, uostalom, okupljali i do sada kinolozi iz najudaljenijih destinacija što ovu izložbu čini još značajnijom. Tu su bili izlagači iz Australije, Estonije, Njemačke, zemalja regiona… Sudije na našim manifestacijama uvek su sudile korektno, nepristrasno i stručno pa su zato kod nas i pobeđivali samo najbolji psi - poručio je Mile Bundalo, predsjednik Organizacionog odbora i istakao ovogodišnje prijatelje DUB DOG FESTA: Centar za informisanje i kulturu za medijsko praćenje RTV KD (pokroviteljstvo), Natura Online, kao i saradnju i pomoć Veterinarske ambulante MIM COOP iz Banja Luke i kompaniju TILTY BOWL sa svojim posudama  za pse.

DUB DOG FEST 18 06 baner

Prijave za DUB DOG FEST 2018. mogu se slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 10. septembra 2018, a sve aktivnosti, iz dana u dan, pratiti na njihovoj Facebook stranici  https://www.facebook.com/groups/133830736792649/

DUB DOG FEST 18 07 kangal i samojed maskote zastitni znakovi festa

…….

Natura Online (1.9.2018)