sreda, novembar 13, 2019

 

NAŠA IZDANJA

Digitalna knjiga: Natura - svi brojevi

cd-natura-1

DIGITALNA KNJIGA "NATURA - SVI BROJEVI" DIGITALIZOVANO JE I DOPUNJENO IZDANJE, U .PDF FORMATU, SVIH ŠTAMPANIH BROJEVA REVIJE NATURA. NA ORIGINALNOM CD-u IMA 1.100 STRANA TEKSTA A4 FORMATA, 1.720 FOTOGRAFIJA, 298 ILUSTRACIJA I CRTEŽA, 73 TABELA I 12 POSTERA! KAO BONUS NA CD-u SU I DVA BROJA "NO MAGAZINA" (SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA LJUBITELJE NEMAČKIH OVČARA). 

NATURA - SVI BROJEVI digitalizovano i dopunjeno izdanje svih štampanih brojeva popularne revije NATURA. Reč je o 1.100 velikih stranica revije u .pdf formatu smeštenih na jednom CD-u!

Na kompakt disku kinologija je zastupljena brojnim tekstovima i fotografijama. eKnjiga obiluje informativnim, edukativnim i zanimljivim, za sva vremena vrednim autorskim tekstovima o psima, mačkama, lovu, ribolovu, konjima, pticama, golubovima, domaćim i divljim životinjama, lekovitim biljkama... a tu su i brojne fotografije, crteži, tabele...

CD obiluje konkretnim veterinarskim i odgajivačkim praktičnim savetma, a tu su i zapažene rubrike o akvaristici, teraristici, prirodi, nauci, ekologiji... Posebnu pažnju privlače saveti stručnjaka, komentari, osvrti, novinarska istraživanja, polemike, rasprave i reagovanja, zanimljiva pisma čitalaca...

Kompletan sadržaj kompakt diska možete pogledati u arhivi ovog sajta.

Kao poklon čitaocima, na kompakt disku je i poseban bonus od dva broja "NO MAGAZINA" (specijalizovani magazin za ljubitelje nemačkih ovčara) sa 100 velikih stranica i više od stotinu fotografija.

Za kupce iz Srbije cena originalnog CD-a je 850 dinara (uključeni troškovi preporučenog slanja), a za kupce iz inostranstva (van Srbije), koji kupuju online preko PayPal-a, cena je 12.00  (uključeni troškovi preporučenog slanja). 

O načinima naručivanja CD-a pogledajte niže:

1. Naručivanje CD-a "Natura - svi brojevi" za kupce iz Srbije:

A) NA POSTNET UPUTNICI u Vašoj pošti uplatiti ukupno 850 dinara za CD (u cenu je uključena poštarina) na ime: Dušan Marinović (Sušačka 3a, 11010 Beograd) broj mobilnog telefona 063 254 738, sa obaveznom napomenom šalterskoj radnici u pošti da autor sam podiže novac na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove prijema pošiljke).

Odmah posle uplate SMS porukom na broj telefona 063 254 738 ili imejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljite dugačak broj Vaše Posnet uputnice, Vaše ime i prezime sa tačnom adresom, poštanskim brojem i mestom stanovanja.

Po prijemu Vaše uplate CD će Vam istoga ili najkasnije sledećeg dana biti poslat preporučenom pošiljkom, što znači da se pošiljka ne može izgubiti jer će Vam je poštar doneti na kućnu adresu.

CD se, po prijemu uplate, isporučuje u zaštićenoj omotnici, sa plastičnom slim kutijom i originalnom naslovnicom.

B. UPLATOM NA TEKUĆI RAČUN:

115-0038163254738-09  Mobi Banka (bivša Telenor banka)

Svrha uplate: CD "Natura svi brojevi"

Primalac: Dušan Marinović, Sušačka 3a, 11010 Beograd

Uplatu potvrdite obavezno telefonom ili mejlom i naznačite da li je reč o kupovini štampanog izdanja, linka za daunloud ili CD-a. Zbog obavezne signifikacije svake digitalne knjige molim da mejlom pošaljete i svoje podatke: ime i prezime, ulica i broj, poštanski broj i mesto stanovanja, broj fiksnog i mobilnog telefona i Vašu tačnu i aktuelnu imejl adresu. 

CD ne šaljemo pouzećem.

2. Naručivanje CD-a "Natura - svi brojevi" za kupce iz inostranstva (van Srbije):

CD "Natura - Svi brojevi" možete kupiti online putem platnom kartiom ili preko PayPal-a.

Odmah po prijemu Vaše uplate CD će Vam biti poslat istog ili najkasnije sledećeg dana preporučenom pošiljkom na Vašu adresu, što znači da se ne može izgubiti jer će Vam pošiljku poštar doneti na Vašu adresu. Molimo da nam imejlom pošaljete odmah i Vaše ime i prezime sa tačnom adresom, poštanskim brojem i mestom stanovanja, kao i državom.

> Online kupovina za kupce iz inostranstva CD-a "NATURA" (uračunati troškovi preporučenog slanja za evropske zemlje), preko Pay Pal-a = 12.00 € 

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

CD ne šaljemo pouzećem.

........

Dodatne informacije:

Dušan Marinović, urednik i autor

Telefon: ++381 11 3099 630 i 

Mobilni: ++381 63 254 738 (broj i za Viber)

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

skype: dusan_marinovic