nedelja, februar 25, 2018

DIGITALNA KNJIGA

Dresura pasa - Pitanja & Odgovori

Dresura pasa 3D Book Cover

ISBN 978-86-915561-2-9

DIGITALNA KNJIGA DUŠANA MARINOVIĆA. PRIRUČNIK ZA SVE VLASNIKE PASA. FORMAT A5, 12 POGLAVLJA, 522 STRANE, 237 FOTOGRAFIJA I CRTEŽA, BEOGRAD 2014.

• 330 najvažnijih pitanja i odgovora o vaspitavanju, psihologiji i obuci pasa

• Saveti i trikovi koje koriste i profesionalci

• Početni i srednji kurs: postupno, korak po korak do uspeha

• Dostupno samo u digitalnoj formi, preuzimanjem (daunloudom) ili na CD-u

• Knjiga se čita na svim računarima, laptopovima, tabletima i pametnim telefonima.

• Pogledajte na You Tube-u kratak video o knizi 

Cena za kupce iz Srbije: 900,00 RSD za preuzimanje (daunloud) eKnjige, odnosno 1.100,00 RSD na CD-u (uračunati troškovi preporučenog slanja), plaćanje preko poštanske Postnet uputnice u svakoj srpskoj pošti ili na tekući račun.

Cena za kupce iz inostranstva: 10,00 € za preuzimanje (daunlod), odnosno 14,00 € na CD-u (uračunati troškovi preporučenog slanja), plaćanje preko 2CO odnosno PayPal-a.

> Online kupovina eKnjige DRESURA PASA - PITANJA & ODGOVORI za kupce iz inostranstva (van Srbije) za dounloud linka, odnosno cele knjige na Vaš hard-disk = 10,00 €: 

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by Natura Online.

 

> Online kupovina eKnjige DRESURA PASA - PITANJA & ODGOVORI za kupce iz inostranstva (van Srbije) na CD-u koji šaljemo na Vašu adresu (uključeni troškovi slanja za evropske zemlje u cenu) = 14,00 €:

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by Natura Online.

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

Više informacija na +381 (0)11 3099 630 ili +381 (0)63 254 738 ili na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Knjiga o ponašanju, psihologiji, kućnom vaspitanju i obuci pasa svih rasa. Korak po korak! Od samog početka, od dolaska šteneta u vašu kuću! Preporučujemo knjigu onima koji nameravaju da tek kupe ili su upravo uzeli kućnog ljubimca.

Knjiga "Dresura pasa - Pitanja & Odgovori" nastala je na temelju višedecenijskog ličnog iskustva i istraživanja autora, novinara Dušana Marinovića. Ona je i plod njegovih brojnih razgovora, intervjua i stručnih polemika sa vlasnicima, odgajivačima, kinolozima i profesionalnim dreserima pasa. Zato je ova knjiga, sačinjena od brojnih pitanja i  odgovora, jasno, korisno, logično, razumljivo i, što je najvažnije, neposredno i u praksi primenljivo stručno uputstvo kako da, uz malo truda, rada i vežbi, ali i sa puno razumevanja, strpljenja i ljubavi, sâmi obučite i dresirate svog ljubimca.

Knjiga je koristan i dobar priručnik i za one koji žele da dublje proniknu u psihologiju i razloge određenog ponašanja pasa ali i za one koji hoće da u svom domu imaju vaspitanog, psihički uravnoteženog i poslušnog kućnog ljubimca.

Uputstvo za naručivanje eKnjige za kupce iz Srbije i one iz inostranstva, kao i pregled svih poglavlja i sadržaja eKnjige "Dresura pasa - pitanja i odgovori" pogledajte niže, u nastavku teksta.

 

DIGITALNA KNJIGA

Šarplaninac - juče, danas, sutra?...

Sarplaninac 3D Book Cover prvi

ISBN 978-86-915561-3-6

PRIREDIO DUŠAN MARINOVIĆ. FORMAT A5, 188 STRANA, DIGITALNO IZDANJE, BEOGRAD, OKTOBAR 2015.

O ŠARPLANINCU U KNJIZI GOVORE I PIŠU: LUDVIG MATLAS, OBRAD ŠKIPIĆ, LJUBOMIR KEKANOVIĆ, ŽELJKO ŠEATOVIĆ, SRĐAN UDOVIČKI, ЈOVICA ZAKONOVIĆ, MILOSAV BABIĆ, NOVAK RADULOVIĆ, VOЈISLAV ANASTASIЈEVIĆ, SAŠA VURZBERG...

• CENA ZA KUPCE KNJIGE IZ SRBIJE:

600 RSD (daunloud eKnjige), odnosno 800 RSD (eKnjiga na CD-u, uračunati troškovi preporučenog slanja) - za plaćanje putem poštanske Postnet uputnice ili na tekući račun.

• CENA ZA KUPCE IZ INOSTRANSTVA KOJI KUPUJU ONLINE PREKO 2CO/PAYPAL-a:

7 € (daunloud eKnjige, plaćanje preko 2CO odnosno PayPal-a), odnosno 10 € (na CD-u, uračunati troškovi preporučenog slanja, plaćanje takođe preko 2CO odnosno PayPal-a).

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

2copaymentlogo

> Samo za kupce iz inostranstva (van Srbije) online kupovina dounlod linka eKnjige "Šarplaninac", odnosno cele knjige na Vašem hard-disku = 7 € 

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by Natura Online.

 

> Samo za kupce iz inostranstva (van Srbije) online kupovina eKnjige "Šarplaninac" na CD-u (uračunati troškovi preporučenog slanja) = 10 €

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by Natura Online.

Knjiga Šarplaninac - јuče, danas, sutra?... u potrazi јe za odgovorom imamo li јoš (uvek) pravog šarplaninca na našim prostorima. Istovremeno, ona predstavlja i pokušaј da se, na polemičan ali i konstruktivan način, ponude moguća rešenja za to važno kinološko pitanje koјe lebdi nad Balkanom već više deceniјa.

Da li јe poslednji čas da se takozvani kinološki-urbani šarplaninac obogati svežom krvlju izvornih pasa sa Šar planine ili bi to predstavljalo potpunu negaciјu svega što se do sada uradilo na genotipskom i fenotipskom usaglašavanju rase - nedoumice su koјe potresaјu, naravno, i ovu knjigu.

I dok јedni tvrde da će rasa ubrzo usahnuti zbog nekorišćenja  velikog genetskog rezervoara koјi se i dalje nalazi nadohvat ruke, odnosno na Šari, drugi smatraјu da tamo, odavno, nema pravih, autentičnih i izvornih šarplaninaca koјe su, nažalost, iz nekinoloških razloga pa i neznanja, tamošnji čobani često ukrštali sa drugim, sličnim rasama pastirskih pasa Istoka.

O ovome, u knjizi, govore i pišu Ludvig Matlas, Obrad Škipić, Ljubomir Kekanović, Željko Šeatović, Srđan Udovički, Јovica Zakonović, Milosav Babić, Novak Radulović, Voјislav Anastasiјević, Saša Vurzberg...

Ali, ovo niјe kraј. Јer, očekuјem uskoro burna reagovanja koјa bi valjalo, potom, pretočiti u drugo, dopunjeno izdanje ove inspirativne i provokativne knjige...

Dušan Marinović

Niže pogledati ceo sadržaj knjige i načine njenog naručivanja.

 

DRUGO DOPUNJENO I IZMENJENO IZDANJE DIGITALNE KNJIGE VLADIMIRA JANJIĆA

Gastronomski vodič kroz šumu

Gastronomski vodic kroz sumu 3D Book Cover

ISBN 978-86-918931-0-1

DRUGO DOPUNJENO I IZMENJENO IZDANJE DIGITALNE KNJIGE VLADIMIRA JANJIĆA. PRIRUČNIK ZA SVE LJUBITELJE GLJIVA, GASTRONOME I KULINARE. DOSTUPNO SAMO U DIGITALNOM FORMATU DAUNLOUDOM NA TVOJ HARD DISK ILI NA CD-U.

FORMAT A5, 322 STRANA, 180 FOTOGRAFIJA. DETALJAN OPIS 69 BALKANSKIH GLJIVA SA 70 ORIGINALNIH RECEPATA I PREDLOGA ZA NJIHOVU PRIPREMU. BEOGRAD, MART 2017. 

• Opšti i pojedinačni detaljni opisi gljiva: gde i kada rastu, upotrebljivost, moguća zamena, brojni praktični saveti...

• Kako sačuvati gljive za zimu

• Gljivarski recepti: čorbe, salate, sosovi, gljive sa testom, gljive sa i bez mesa, posebni specijaliteti

• Knjiga se čita na svim računarima, laptopovima, tabletima i pametnim telefonima.

• CENA ZA KUPCE IZ SRBIJE:

800 RSD (daunloud eKnjige), odnosno 970 RSD (eKnjiga na CD-u, uračunati troškovi preporučenog slanja) - za plaćanje putem poštanske PostNet uputnice ili na račun.

• CENA ZA KUPCE IZ INOSTRANSTVA (VAN SRBIJE) KOJI KUPUJU ONLINE:

9,00 € (daunloud, plaćanje preko 2CO odnosno PayPal-a), odnosno 14,00 € (na CD-u, uračunati troškovi preporučenog slanja, plaćanje preko 2CO odnosno PayPal-a).

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

2copaymentlogo

> Online kupovina samo za kupce iz inostranstva (van Srbije), preko 2CO, dounloud linka, odnosno cele eKnjige "Gastronosmki vodič kroz šumu" na Vaš hard-disk = 9,00 €:

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by Natura Online.

 

Online kupovina samo za kupce iz inostranstva (van Srbije), preko 2CO, eKnjige "Gastronosmki vodič kroz šumu" na CD-u koji šaljemo na Vašu adresu = 14,00 €: 

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by Natura Online.

 

Više informacija na:

+381 (0)64 0569 198 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  (Vladimir Janjić)

+381 (0)11 3099 630 ili +381 (0)63 254 738 ili na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  (Dušan Marinović)

......

IZ RECENZIJE

„Knjiga Vladimira Janjića Gastronomski vodič kroz šumu jedna je od onih konkretnijih. Nastala gotovo slučajno, zapravo na moje insistiranje da se između ovih digitalnih korica, sačuva od zaborava ono što smo Vlada i ja, tokom gotovo pet godina, radili na portalu Natura Online, gde smo, u sezonskom kontinuitetu, objavljivali gljive koje je on sakupljao i slikao, a potom, od onih jestivih, lično pripremao delikatese i slao mi njihove recepte - nastala je ova knjiga o našim balkanskim gljivama, sa njihovim opisima, najvažnijim osobinama, mestu i vremenu njihovog rasta, načinima čuvanja, upotrebljivosti, mogućim zamenama sa onim opasnim... 

Ipak, autor tvrdi da je ovo pre svega - gljivarski kuvar. Slažem se sa njim ali i dodajem - ekstra kuvar! I ne samo to! Jer, u svom prvom delu ova knjiga nudi sijaset veoma korisnih informacija i saveta neophodnih svima, a posebno gljivarima-početnicima. 

Knjiga se može čitati i od početka i od kraja, po poglavljima. Ona je i odlično uputstvo kako bezbedno početi sa gljivarenjem što nije nevažno. Međutim, posebnu aromu i ukus ovoj publikaciji daju brojni recepti sa gljivama u drugom delu knjige; tu su zanimljive i ukusne čorbe od gljiva, salate i nesvakidašnji sosovi, originalni recepti za pripremu gljiva sa  testeninom, zatim oni sa mesom ali i bez mesa... Čak i ona ekstra jela koja je autor nedavno probao u dalekom Lisabonu gde je jeo fantastični italijansko-portugalski rizoto sa gljivama i neverovatne deserate od suvih vrganja. Da čovek ne poveruje šta se sve može spremiti od gljiva!

Zato je ova knjiga, u velikoj meri, namenjena ne samo ljubiteljima gljiva već i onim okorelim hedonistima i gastronomima; onima koji i dalje neumorno istražuju skrivene pa i zaboravljene mirise i ukuse majke Prirode... Zato ni naslov ove knjige nije mogao biti drugačiji.”

Dušan Marinović

......

Ceo sadržaj knjige pogledajate niže, kao i detaljno uputstvo u vezi naručivanja knjige.

 

DIGITALNA KNJIGA

Ishrana - Mali priručnik za vlasnike pasa

Ishrana pasa 3D Cover

ISBN 978-86-915561-1-2

AUTOR DUŠAN MARINOVIĆ. FORMAT A5, 52 STRANA, 300/470 DINARA, BEOGRAD 2013. DOSTUPNO SAMO U DIGITALNOJ FORMI, NA TVOM HARD DISKU ILI NA CD-u.

VIŠE INFORMACIJA I NARUČIVANJE TELEFONOM: 063 254 738 i 011 3099 630

Ishrana - Mali priručnik za vlasnike pasa predstavlja dobar i nesvakidašnji pokušaj u nas da se kroz seriju jednostavnih a važnih pitanja o ishrani pasa odgovori stručno i jasno, o toj, kako se u kinološkom svetu smatra, „podrazumevanoj stvari“.

Uostalom, zapitajmo se i sâmi: da li smo baš sigurni da potpuno ispravno hranimo svog ljubimca? Da li pouzdano znamo šta mu je sve potrebno od hranljivih materija kako bi se od malog šteneta razvio u lepog i pre svega - zdravog psa?

Autor odgovara koja je hrana bolja za malo stvorenje, a koja za odraslog, aktivnog ili onog ostarelog psa, kao i na dilemu da li uzeti gotovu komercijalnu hranu ili je spremati kod kuće?

Digitalna knjiga objašnjava šta sve sadrži gotova granulirana hrana u sebi i na šta treba obratiti pažnju pri njenoj kupovini. Tu su i odgovori da li relativno visoka cena gotove hrane za pse podrazumeva i njen kvalitet, kada je i koliko treba dati psu, u čemu je razlika između suve, poluvlažne i konzervisane hrane i zašto, recimo, psi najviše vole ovu poslednju?

Šta u ishrani pasa treba obavezno izbegavati? Kako pronaći pravu meru i ne dozvoliti psu da se ugoji? Kako spremiti odličan obrok psu kod kuće? Koliko ova hrana zapravo košta, kakve su moguće posledice po zdravlje psa od loše i neizbalansirane hrane i zašto, konačno, pravilnoj ishrani ljubimca treba posvetiti više pažnje - samo su neka od pitanja na koja eKnjiga daje valjane odgovore i otklanja neke naše ustaljene zablude.

Ukratko rečeno: iako ne velika po obimu, ovo je korisna, jasno napisana i edukativna brošura koju bi trebalo da pročitaju svi ljubitelji pasa; i oni koji ih već imaju i oni koji tek nameravaju da steknu svog - najboljeg prijatelja.

Knjiga Ishrana - mali priručnik za vlasnike pasa dostupna je samo u digitalnoj formi.

• Posle uplate od 300 dinara, knjigu možete dobiti odmah, putem imejla, za najviše nekoliko sati. 

• eKnjiga je dostupna i na CD-u, po ceni od 470 dinara (uključeni troškova preporučenog slanja za kupce iz Srbije).

• Svaki primerak ove eKnjige je signifikovan za pojedinačnog kupca. 

Više o celom sadržaju i načinu naručivanju knjige, za kupce iz Srbije kao i one iz inostranstva, pogledajte niže.

 

DIGITALNA KNJIGA

Labrador retriver - Pitanja & Odgovori

Labrador Retriver 3D Cover 

ISBN 979-86-915561-0-5

LABRADOR RETRIVER - PITANJA & ODGOVORI. AUTOR DUŠAN MARINOVIĆ. DIGITALNA KNJIGA O NAJPOPULARNIJOJ RASI PASA NA SVETU. DRUGO PRERAĐENO I DOPUNJENO IZDANJE, BEOGRAD, OKTOBRA 2017. FORMAT A5, 734 STRANA, 314 FOTOGRAFIJA I CRTEŽA. KOMPLETAN VODIČ ZA LJUBITELJE RASE. KNJIGA DAJE STRUČNE, JASNE, KRATKE I PRAKTIČNE ODGOVORE NA VIŠE OD 550 PITANJA I NEDOUMICA O LABRADORU RETRIVERU.

Za kupce iz Srbije cena eKnjige, za daunloud linka, iznosi 900 RSD (preko Postnet uputnice u pošti ili uplatom na račun), odnosno 1.100 RSD (uračunati troškovi slanja) ako se knjiga na CD-u šalje na Vašu adresu preporučenom pošiljkom.

Za kupce iz inostranstva (van Srbije) ukoliko plaćaju online preko 2CheckOut-a odnosno PayPal-a, cena za preuzimanje (daunloud) knjige putem linka iznosi 9.00 evra, odnosno, ako žele da knjigu dobiju na CD-u na svoju kućnu adresu, cena je 14.50 evra (u cenu su uračunati svi poštanski troškovi preporučenog slanja za evropske zemlje).

Sve o labradoru retriveru: standard i njegov komentar, istorijat i poreklo rase, nabavka, odabir i smeštaj šteneta, ishrana, ponašanje, temperament, karakter, komuniciranje, nega, uzgoj, osnovna obuka psa, kućno vaspitanje, vežbe poslušnosti, izlaganje na izložbama... 

Knjiga odgovara na brojna pitanja: za koje namene se može dresirati labrador, kakav je lovac i aporter, koliko je zdrav i od kojih bolesti najčešće oboleva, kako se reprodukuje i kako ga valja pravilno zdravstveno zaštiti. 

Bonus tekstovi u knjizi donose sasvim nove, korisne i praktične informacija i zanimljivosti o labradoru, njegovoj genetici, displaziji kuka i lakta, fantastičnom čulu njuha, njegovoj pigmentaciji, obuci za specijalne namene u vojsci i policiji... I još mnogo toga! Ovako pouzdan, bogat, sistematizovan i sveobuhvatan sadržaj o labradoru retriveru ne može se naći ni na - Internetu!

Bogato ilustrovana autorskim fotografijama i crtežima, sa nekoliko korisnih tabela, eKnjiga se čita na svim računarima, laptopovima, tabletima i pemetnim telefonima.

Kratku demo-prezentaciju prvog izdanja knjige Labrador retriver - Pitannja & Odgovori pogledajte na ovom linku <<<<.

Knjiga je pisana na srpskom jeziku, latiničnim pismom. Originalna knjiga smeštena je na štampanom CD-u sa kolornom omotnicom. 

1. Naručivanje eKnjige "Labrador retriver" za kupce iz Srbije:

A) NA POSTNET UPUTNICI u Vašoj pošti, za eKnjigu ukupno uplatiti 900 RSD (ukoliko Vam se link za daunloud šalje mejlom), odnosno 1.100 RSD (ukoliko vam se knjiga šalje na CD-u preporučenom pošiljkom) na adresu autora: Dušan Marinović (Sušačka 3a, 11010 Beograd) mobilni telefon 063 254 738 sa OBAVEZNOM NAPOMENOM šalterskoj radnici u pošti da autor podiže novac na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove kupovine).

Odmah posle uplate u bilo kojoj našoj pošti OBAVEZNO, SMS PORUKOM na broj telefona 063 254 738 ili mejlom na moju adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljite dugačak broj Vaše PostNet uputnice i OBAVEZNO VAŠE PUNO IME I PREZIME SA TAČNOM ADRESOM, ULICOM I BROJEM, BROJEM POŠTE I MESTOM STANOVANJA, BROJEM FIKSNOG TELEFONA I VAŠOM AKTUELNOM MEJL ADRESOM. Bez tih proverljivih podataka nećemo moći da Vam pošaljem knjigu.

Po evidentiranju Vaše uplate (sama Pošta mi šalje odmah SMS poruku o tome!), pripremiću odmah Vaš personalizovani primerak eKnjige Labrador retriver i, posle najviše nekoliko sata, poslati Vam na Vaš mejl LINK sa koga možete slobodno i bez problema da daunlodujete, na svoj hard-disk, integralnu knjigu.

Napomena: Od Vaše uplate u pošti do slanja linka eKnjige u Vaš imejl inbox može da prođe najviše nekoliko sati (u periodu od 9-20h, radnim danom). Ukoliko naručite eKnjigu na CD-u poštar će Vam je donesti doslovno sutradan po Vašoj jutarnjoj uplati na Vašu kućnu adresu pošto ovakve pošiljke šaljem isključivo preporučeno. To znači da se pošiljka ne može izgubiti i da će Vam je poštar doneti na Vašu naznačenu adresu. 

B) UPLATOM NA TEKUĆI RAČUN:

115-0038163254738-09   Telenor banka

Svrha uplate: Digitalna knjiga "Labrador retriver - Pitanja i odgovori"

Primalac: Dušan Marinović, Sušačka 3a, 11010 Beograd

Uplatu potvrdite obavezno telefonom ili mejlom i naznačite da li je reč o kupovini linka ili CD-a. Zbog obavezne signifikacije svake eKnjige molim da mejlom pošaljete i svoje podatke: ime i prezime, ulica i broj, poštanski broj i mesto stanovanja, broj fiksnog i mobilnog telefona i Vašu tačnu i aktuelnu imejl adresu. Bez tih podataka neću biti u mogućnosti da Vam pošaljem traženo izdanje.

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

Knjige ne šaljemo pouzećem.

2. Naručivanje eKnjige "Labrador retriver" za kupce iz inostranstva (van Srbije):

Digitalnu knjigu LABRADOR RETRIVER - PITANJA & ODGOVORI kupci iz inostranstva mogu platiti online preko 2CheckOut-a koji, osim donjih platnih kartica, podržava i plaćanje putem PayPal-a. Sistem online plaćanja preko 2CO je potpuno isti kao i za PayPal i, sa nekoliko klikova mišem, možete sigurno i apsolutno bezbedno da platite knjigu online. 

Za kupce iz inostranstva (van Srbije) ukoliko plaćaju online preko 2CheckOut-a odnosno PayPal-a, cena za preuzimanje (daunloud) knjige putem linka iznosi 9.00 evra, odnosno, ako žele da knjigu dobiju na CD-u na svoju kućnu adresu, cena je 14.00 evra (u cenu su uračunati svi poštanski troškovi preporučenog slanja za evropske zemlje).

Odmah posle online uplate OBAVEZNO, SMS PORUKOM na broj telefona 063 254 738 ili još bolje mejlom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljite OBAVEZNO VAŠE PUNO IME I PREZIME SA TAČNOM ADRESOM, ULICOM I BROJEM, BROJEM POŠTE I MESTOM STANOVANJA, DRŽAVOM, BROJEM FIKSNOG TELEFONA I VAŠOM TAČNOM MEJL ADRESOM (na koju ćemo Vam i poslati daunlod link za knjigu). Bez svih ovih proverljivih podataka nećemo moći da Vam pošaljem knjigu.

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa ovim načinom plaćanja slobodno me kontaktirajte.

2copaymentlogo

 

> Online kupovina samo za kupce iz inostranstva (van Srbije) linka za daunloud eKnjige "Labrador retriver", preko 2CO, na Vaš hard-disk = 9.00 €:

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by Natura Online.

 

> Online kupovina samo za kupce iz inostranstva (van Srbije) eKnjige "Labrador retriver" na CD-u, preko 2CO = 14.00 € (uključeni poštanski troškovi preporučenog slanja za inostransto):

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by Natura Online.

 

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

Knjige ne šaljemo pouzećem. 

Svaka digitalna knjiga je personalizovana i signifikovana za svakog pojedinačnog kupca.

Više informacija:

Dušan Marinović, autor

+381 (0)11 3099 630 ili +381 (0)63 254 738 (broj i za Viber) ili na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pogledajte niže ceo sadržaj knjige Labrador retriver - Pitanja & Odgovori.

 

KOMPLETAN ŠTAMPANI I DIGITALNI VODIČ ZA VLASNIKE I LJUBITELJE RASE

Doberman

Autori: Dušan Marinović i Snežana Paunović-Stefanović 

Doberman 3D Book Cover

ID=66850572

KNJIGA O DOBERMANU - KOMPLETAN VODIČ ZA VLASNIKE I LJUBITELJE RASE. ŠTAMPANO IZDANJE, FORMATA A5, 170 STRANICA, 38 ILUSTRACIJA, 130 CRNO-BELIH FOTOSA, OFSETNI I KUNSTDRUK PAPIR, PLASTIFICIRANE KORICE. DIGITALNO IZDANJE, U .PDF FORMATU, ISTOVETNOG SADRŽAJA KAO I KNJIGA, DOSTUPNO JE PREUZIMANJEM (DAUNLOUDOM) NA VAŠ HARD-DISK ILI NA CD-u.

  • Za kupce iz Srbije cena štampane knjige o dobermanu - 1.000 RSD (uračunati ptt troškovi)

  • Za kupce iz Srbije cena originalnog CD-a o dobermanu - 900 RSD (uračunati ptt troškovi)

  • Cena digitalnog izdanja o dobermanu koja se preuzima putem dostavljenog linka 800 RSD (nema troškova slanja)

  • Za inostranstvo cena štampane knjige je 16 evra, a CD-a 12 evra (uračunati ptt troškovi).

Osim kompletnog standarda rase, zanimljivih i nepoznatih podataka, konkretnih saveta sadašnjim i budućim vlasnicima kako da odgoje zdravog i lepog psa, knjiga-priručnik sažeto, na pristupačan ali i stručan način, objašnjava rasu koju je počeo da stvara, ranih osamdesetih godina 19. veka, u nemačkoj provinciji Tiringiji, sada čuveni Fridrih Luis Doberman.

Formata A5, na 170 stranica, sa 38 ilustracija i 130 crno-belih fotografija, na ofsetnom i kunstdruk papiru, kolornih plastificiranih korica, kniga je ostala hit na našem tržištu.

Digitalno izdanje knjige, urađeno u pdf. formatu, modernizovana je verzija ovog korisnog priručnika i čita se, bez problema, na svim računarima, laptopovima, tabletima i pametnim telefonima. Ovoga puta, stranice knjige su u boji.  

Kao posebne priloge knjiga sadrže FCI, američki i ilustrovani standard rase, galeriju uspešnih dobermana (68 pasa), devet velikih tabli krvnih linija, test i pravilnik pogodnosti za uzgoj (ZTP), popis svih IDC pobednika i bundeszigera, kao i spisak vlasnika i odgajivača dobermana sa ovih prostora.

Knjiga nas vodi u male i velike tajne dobermana i podučava kako da u obuci, na jednostavan način, iskoristimo inteligenciju i temperamant svog ljubimca. Tu su i provereni saveti kako da odaberemo pravo štene za nas, kako da ga pravilno hranimo i negujemo, gde da ga smestimo... Posebna poglavlja posvećena su higijeni, zdravstvenoj preventivi, oboljenjima, povredama i prvoj pomoći. Priručnik posebno obrađuje ponašanje i komuniciranje dobermana, kao i govor njihovog tela.

Recenzenti knjige su Dragan Jovanović Jovamba i Milan Radivojac.

Dodatne informacije:

Dušan Marinović, autor

Tel ++381 (0)11 3099 630 

Mob: ++381 (0)63 254 738 (broj i za Viber)

skype: dusan_marinovic

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Celokupan sadržaj i načine naručivanja knjige o dobermanu pogledajte na dnu ove stranice.

 

USKORO NOVA DIGITALNA KNJIGA DUŠANA MARINOVIĆA

Lepe slike iz Amerike

Lepe slike iz Amerike 3D Book Cover

Pregledavši u miru više od 2.600 fotografija i svoje kratke beleške koje sam vredno pravio tokom aprila u Americi, sa puta dugog više od 3.500 kilometara po Arizoni, Nevadi i Kaliforniji, rešio sam i počeo da pišem svoju novu knjigu. 

Naslov mi se sam nametnuo a da li je pravi pokazaće vreme... ali i oni koji budu listali, gledali i pomalo čitali ovu veliku zbirku lepih slika i usput zabaleženih detalja, opaski, poređenja, razgovora, čuđenja, misli, komentara... Biće to, što kažu kolege Amerikanci - full story. Naravno, cela priča ali iz - mog novinarskog ugla.

U ovom trenutku, osim velikog izazova u koji sam "uleteo" sâm svojom voljom, ništa drugo pouzdano ne znam; ni koliko će velika biti knjiga, ni koliko će imati strana, fotki... Jedino što znam jeste to da ne smem da izneverim ni vaša ni svoja očekivanja... Jer, shvatio sam, bila bi prava šteta da ova moja poseta Americi i ono što sam saznao o njoj ne ostane negde zabeležano...

Zato ovo i pišem...

Dušan Marinović

urednik Nature Online

 

NAŠA IZDANJA

Digitalna knjiga: Natura - svi brojevi

cd-natura-1

DIGITALNA KNJIGA "NATURA - SVI BROJEVI" DIGITALIZOVANO JE I DOPUNJENO IZDANJE, U .PDF FORMATU, SVIH ŠTAMPANIH BROJEVA REVIJE NATURA. NA ORIGINALNOM CD-u IMA 1.100 STRANA TEKSTA A4 FORMATA, 1.720 FOTOGRAFIJA, 298 ILUSTRACIJA I CRTEŽA, 73 TABELA I 12 POSTERA! KAO BONUS NA CD-u SU I DVA BROJA "NO MAGAZINA" (SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA LJUBITELJE NEMAČKIH OVČARA). 

NATURA - SVI BROJEVI digitalizovano i dopunjeno izdanje svih štampanih brojeva popularne revije NATURA. Reč je o 1.100 velikih stranica revije u .pdf formatu smeštenih na jednom CD-u!

Na kompakt disku kinologija je zastupljena brojnim tekstovima i fotografijama. eKnjiga obiluje informativnim, edukativnim i zanimljivim, za sva vremena vrednim autorskim tekstovima o psima, mačkama, lovu, ribolovu, konjima, pticama, golubovima, domaćim i divljim životinjama, lekovitim biljkama... a tu su i brojne fotografije, crteži, tabele...

CD obiluje konkretnim veterinarskim i odgajivačkim praktičnim savetma, a tu su i zapažene rubrike o akvaristici, teraristici, prirodi, nauci, ekologiji... Posebnu pažnju privlače saveti stručnjaka, komentari, osvrti, novinarska istraživanja, polemike, rasprave i reagovanja, zanimljiva pisma čitalaca...

Kompletan sadržaj kompakt diska možete pogledati u arhivi ovog sajta, a zahvaljujući bazi podataka, CD se lako pretražuje po ključnim rečima.

Kao poklon čitaocima, na kompakt disku je i poseban bonus od dva broja "NO MAGAZINA" (specijalizovani magazin za ljubitelje nemačkih ovčara) sa 100 velikih stranica i više od stotinu fotografija.

Za kupce iz Srbije cena originalnog CD-a je 850 dinara (uključeni troškovi preporučenog slanja), a za kupce iz inostranstva (van Srbije), koji kupuju online preko 2CO/PayPal-a, cena je 12 evra (uključeni troškovi preporučenog slanja). 

O načinima naručivanja CD-a pogledajte niže:

 

REVIJA ZA ODGAJIVAČE I LJUBITELJE NEMAČKIH OVČARA

NO Magazin broj 1

NO Magazin 01 3D softcover       

NO MAGAZIN BROJ 1 - ŠTAMPANO IZDANJE, NOVEMBAR 1999, STRANA 52, FORMAT A4

Za kupce iz Srbije, putem Postnet uputnice, cena je 300 dinara (uračunati troškovi preporučenog slanja).

Za kupce iz inostranstva, koji plaćaju online putem 2CO, cena je 3,90 evra (uračunati troškovi preporučenog slanja).

Kupci iz inostranstva (van Srbije) NO Magazin mogu platiti online preko 2CheckOut-a koji, osim dole navedenih platnih kartica, podržava i plaćanje preko PayPal-a.

1. Naručivanje štampanog "NO magazina broj 1" za kupce iz Srbije:

A) NA POSTNET UPUTNICI u Vašoj pošti uplatiti ukupno 300 dinara za magazin (u cenu je uključena poštarina) na ime: Dušan Marinović (Sušačka 3a, 11010 Beograd) broj mobilnog telefona 063 254 738, sa obaveznom napomenom šalterskoj radnici u pošti da autor sam podiže novac na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove prijema pošiljke).

Odmah posle uplate SMS porukom na broj telefona 063 254 738 ili imejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljite dugačak broj Vaše Posnet uputnice, Vaše ime i prezime sa tačnom adresom, poštanskim brojem i mestom stanovanja.

Po prijemu Vaše uplate NO magazin će Vam istoga ili najkasnije sledećeg dana biti poslat preporučenom pošiljkom, što znači da se pošiljka ne može izgubiti jer će Vam je poštar doneti na kućnu adresu.

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

Izdanja ne šaljemo pouzećem.

B) UPLATOM NA TEKUĆI RAČUN:

115-0038163254738-09   Telenor banka

Svrha uplate: NO Magazin broj 1

Primalac: Dušan Marinović, Sušačka 3a, 11010 Beograd

Uplatu potvrdite obavezno telefonom ili mejlom i naznačite da li je reč o kupovini linka ili CD-a. Zbog obavezne signifikacije svake eKnjige molim da mejlom pošaljete i svoje podatke: ime i prezime, ulica i broj, poštanski broj i mesto stanovanja, broj fiksnog i mobilnog telefona i Vašu tačnu i aktuelnu imejl adresu. Bez tih proverljivih podataka neću biti u mogućnosti da Vam pošaljem traženo izdanje.

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

2. Naručivanje "NO Magazina broj 1" za kupce iz inostranstva (van Srbije):

A) Preko PayPala - 1.90 evra za dauloud digitalnog izdanja: 

 

B) Preko 2CheckOut-a koji, osim dole navedenih platnih kartica, podržava i plaćanje preko PayPal-a.

Odmah po prijemu Vaše uplate NO Magazin će Vam biti poslat istog ili najkasnije sledećeg dana preporučenom pošiljkom na Vašu adresu, što znači da se ne može izgubiti jer će Vam pošiljku poštar doneti na Vašu adresu. Molimo da nam imejlom pošaljete odmah i Vaše ime i prezime sa tačnom adresom, poštanskim brojem i mestom stanovanja, kao i državom.

2copaymentlogo

> Online plaćanje samo za kupce iz inostranstva štampanog izdanja "NO Magazina broj 1" (uračunati troškovi slanja), preko 2CO - 3,90 evra

NO Magazin broj 1 - dostupan je i u digitalnoj formi, u .pdf formatu, u punoj rezoluciji. Cena 1,90 evra.

Po uplati putem 2CheckOut-a, Vaš digitalni primerak No Magazina broj 1 šaljemo Vam imejlom direktno u Vaš inbox. Od uplate do slanja može da prođe najiviše nekoliko sati. 

> Online plaćanje samo za kupce iz inostranstva digitalnog izdanja "NO Magazina broj 1", u .pdf formatu, preko 2CO - 1,90 evra

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

Detaljan sadržaj NO Magazina broj 1 možete pogledati niže:

 

REVIJA ZA ODGAJIVAČE I LJUBITELJE NEMAČKIH OVČARA

NO Magazin broj 2

NO Magazin 02 3D softcover        

NO MAGAZIN BROJ 2 - ŠTAMPANO IZDANJE, APRIL 2000, STRANA 52, FORMAT A4

Za kupce iz Srbije, putem Postnet uputnice, cena je 300 dinara (uračunati troškovi preporučenog slanja).

Za kupce iz inostranstva (van Srbije) cena je 3,90 evra (uračunati troškovi preporučenog slanja).

NO Magazin kupci iz inostranstva mogu platiti online preko 2CheckOut-a koji, osim dole navedenih platnih kartica, podržava i plaćanje preko PayPal-a.

1. Naručivanje štampanog "NO magazina broj 2" za kupce iz Srbije:

A) Na Postnet uputnici u Vašoj pošti uplatiti ukupno 300 dinara za magazin (u cenu je uključena poštarina) na ime: Dušan Marinović (Sušačka 3a, 11010 Beograd) broj mobilnog telefona 063 254 738, sa obaveznom napomenom šalterskoj radnici u pošti da autor sam podiže novac na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove prijema pošiljke).

Odmah posle uplate SMS porukom na broj telefona 063 254 738 ili imejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljite dugačak broj Vaše Posnet uputnice, Vaše ime i prezime sa tačnom adresom, poštanskim brojem i mestom stanovanja.

Po prijemu Vaše uplate NO magazin će Vam istoga ili najkasnije sledećeg dana biti poslat preporučenom pošiljkom, što znači da se pošiljka ne može izgubiti jer će Vam je poštar doneti na kućnu adresu.

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

Izdanja ne šaljemo pouzećem.

B) UPLATOM NA TEKUĆI RAČUN:

115-0038163254738-09   Telenor banka

Svrha uplate: NO magazin broj 2

Primalac: Dušan Marinović, Sušačka 3a, 11010 Beograd

Uplatu potvrdite obavezno telefonom ili mejlom i naznačite da li je reč o kupovini linka ili CD-a. Zbog obavezne signifikacije svake eKnjige molim da mejlom pošaljete i svoje podatke: ime i prezime, ulica i broj, poštanski broj i mesto stanovanja, broj fiksnog i mobilnog telefona i Vašu tačnu i aktuelnu imejl adresu. Bez tih proverljivih podataka neću biti u mogućnosti da Vam pošaljem traženo izdanje.

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

 

2. Naručivanje "NO Magazina broj 2" za kupce iz inostranstva (van Srbije):

NO Magazin možete kupiti potpuno bezbedno online putem 2CheckOut-a koji, osim dole navedenih platnih kartica, podržava i plaćanje preko PayPal-a.

Odmah po prijemu Vaše uplate NO Magazin će Vam biti poslat istog ili najkasnije sledećeg dana preporučenom pošiljkom na Vašu adresu, što znači da se ne može izgubiti jer će Vam pošiljku poštar doneti na Vašu adresu. Molimo da nam imejlom pošaljete odmah i Vaše ime i prezime sa tačnom adresom, poštanskim brojem i mestom stanovanja, kao i državom.

2copaymentlogo

> Online plaćanje samo za kupce iz inostranstva štampanog izdanja NO Magazina broj 2 (uračunati troškovi slanja), preko 2CO - 3,90 evra

 

NO Magazin broj 2  dostupan je i u digitalnoj formi, u .pdf formatu, u punoj rezoluciji. Cena 1,90 evra. 

Po uplati putem 2CheckOut-a, Vaš digitalni primerak No Magazina broj 2 šaljemo imejlom direktno u Vaš inbox. Od uplate do slanja može da prođe najiviše nekoliko sati. 

2copaymentlogo

> Online plaćanje samo za kupce iz inostranstva digitalnog izdanja NO Magazina broj 2, u .pdf formatu, preko 2CO - 1,90 evra

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

Detaljan sadržaj NO Magazina broj 2 možete pogledati niže: