ponedeljak, jul 23, 2018

 OD JANUARA 2017. GODINE

Pretplata na Naturu Online

Znanje i pouzdana informacija nikada nisu bili besplatni. 

Posle osam godina kontinuiranog postojanja i velikog (besplatnog) rada na našem portalu, koji već sada ima više od hiljadu priloga i tekstova, a u duhu gore iznete istine, Redakcija je rešila da, od januara 2017. godine, deo bogatog sadržaja Nature Online, ponudi tržištu po vrlo povoljnoj ceni.

Da biste mogli da uđete na sajt i pročitate sve što nudimo na našem portalu potrebno je da se pretplatite na Naturu Online. S obzirom na to da se sajt gotovo dnevno ažurira novim sadržajem ali i da je na njemu već sada obilje kvalitetih tekstova i priloga, za početak, kao promotivnu akciju, našim posetiocima iz Srbije nudimo mesečnu pretplatu po ceni od 500,oo RSD. Za posetioce iz inostranstva mesečna pretplata na Naturu Online košta 7 evra. 

Po uplati, na Vašu naznačenu imejl adresu, poslaćemo Vam odmah Vaše jedinstveno korisničko ime i lozinku za logovanje na Naturu Online. Pretplata važi mesec dana od dana uplate, a za verne pretplatnike predvideli smo i određene popuste.

Kako se pretplatiti?

1. Pretplata na Naturu Online za kupce iz Srbije:

A) Na POSTNET UPUTNICI u Vašoj pošti, za mesečnu pretplatu na Naturu online , ukupno uplatiti 500 RSD na adresu: Dušan Marinović (Sušačka 3a, 11010 Beograd) mobilni tel 063 254 738 sa obaveznom napomenom šalterskoj radnici u pošti da se novac podiže na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove kupovine).

Odmah posle uplate u bilo kojoj našoj pošti OBAVEZNO, SMS PORUKOM, na moj broj telefona 063 254 738 ili još bolje mejlom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljite mi onaj dugačak broj Vaše PostNet uputnice i obavezno Vaše puno ime i prezime sa tačnom adresom, ulicom i brojem, brojem pošte i mestom stanovanja, brojem mobilnog telefona i, naravno, Vašom aktuelnom imejl adresom na koju ću Vam, po evidentiranju uplate (sama Pošta mi šalje odmah SMS poruku o tome!), odmah poslati mejlom Vaše jedinstveno korisničko ime i lozinku za logovanje na Naturu online. Vaša pretplata važiće 30 dana.

B) UPLATOM NA TEKUĆI RAČUN:

115-0038163254738-09   Telenor banka

Svrha uplate: Mesečna pretplata na Naturu Online 

Iznos: 500,oo RSD

Primalac: Dušan Marinović, Sušačka 3a, 11010 Beograd

Uplatu potvrdite obavezno telefonom ili još bolje mejlom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i naznačite od kada želite da počne pretplata. Ako pretplatu kupujete nekome kao poklon molim da naznačite za koga je i napišite na koju mejl adresu treba poslati korisničko ime i lozinku za logovanje na Naturu online.

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) pretplatu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

Napomena: Od Vaše uplate u pošti do mog slanja mejla sa Vašim korisničkim imenom (user name) i lozinkom (pass) može da prođe najviše nekoliko sati (od 09-20h, radnim danom). Uglavnom, to bude za najviše 10-20 minuta.

2. Pretplata na Naturu Online za kupce iz inostranstva (van Srbije):

Mesečnu pretplatu na Naturu Online kupci iz inostranstva mogu platiti samo online po ceni od 7 € preko 2CheckOut-a koji, osim donjih platnih kartica, podržava i plaćanje putem PayPal-a. 

Sistem plaćanja preko 2CO je isti kao i za PayPal i sa nekoliko klikova mišem platićete Vašu mesečnu pretplatu online potpuno bezbedno i sigurno.

Odmah posle uplate pošaljite mi OBAVEZNO mejlom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Vaše ime i prezime sa Vašom tačnom adresom, ulicom i brojem, poštanskim brojem, mestom stanovanja i državom, broj Vašeg mobilnog telefona i, naravno, Vašu aktuelnu mejl adresu na koju ću Vam odmah, po evidentiranju uplate, poslati mejlom Vaše jedinstveno korisničko ime i lozinku za logovanje na Naturu Online.

Napomena: Od Vaše uplate preko 2CheckOut-a/PayPal-a do mog slanja mejla sa Vašim korisničkim imenom (user name) i lozinkom (pass) može da prođe najviše nekoliko sati (od 09-20h, radnim danom). Uglavnom, to bude za najviše 10-20 minuta.

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) pretplatu NE MOGU platiti preko 2CO, odnosno PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

2copaymentlogo

Mesečna pretplata na Naturu Online za pretplatnike iz inostranstva (van Srbije) ...... 7 €

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by http://www.natura.rs.

Napomena: Za kupce iz Crne Gore, Republike Srpske odnosno BiH i Hrvatske postoji mogućnost da mesečnu pretplatu na Naturu Online plate u tamošnjim poštama, putem Međunarodne Postnet uputnice. Ovom poštanskom novinom olakšana je nedavno trgovina između Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. 

Pretplatom na Naturu Online ostvarujete i pravo na 10% popusta na sva naša izdanja.

Vašom pretplatom pomažete da budemo bolji i sadržajniji. Hvala.

........

Dodatne informacije:

Dušan Marinović dipl. pol

glavni urednik

Natura Online

+ 381 (0)11 3099 630 i + 381 (0)63 254 738 (Viber takođe)

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

skype> dusan_marinovic